Oproep tot dialoog!

Na het zien van de veelbesproken Pano reportage over Schild & Vrienden beseffen wij hoe belangrijk het blijft om een humane dialoog tussen verschillende denkwijzen te stimuleren. Wij willen nogmaals benadrukken dat iedereen welkom is op ons platform, mits je de spelregels respecteert (zie Wat is Mirari?). Wij sporen jullie allemaal aan om gegronde artikels door te sturen naar onze redactie. Enkel zo kunnen we het ideaal van Mirari bereiken: een idee waar processen van kritiek naar dialoog centraal staan. Twijfel niet om ons artikels, suggesties en/of vragen door te sturen!

Beste groet,

Tomas Serrien

Hoofdredacteur van Mirari

Een gedachte over “Oproep tot dialoog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s